Bara medlemmar får logga in. I den nya webben används alltid användarnamnet för inloggning, email-adressen kan inte användas som namn. Observera att vid överföring till nya webben, byttes automatiskt mellanslag i användarnamnet till bindestreck. Om du hade användarnamn "jan jansson" så blev det "jan-jansson".

Om du glömt ditt användarnamn eller lösenord, klicka på frågetecknet till höger om fältet för användarnamn eller lösenord. Följ sedan instruktionerna. Du kommer då att få en automatiskt emaiI. I fallet "Glömt lösenord" måste du klicka på länken i emailet och sedan ange användarnamn samt själv skapa nytt lösenord. Glöm inte att titta efter email från SSB även i din SPAM-korg (Junk) eftersom auto-email ofta hamnar där.


Se detaljer i: PDF med stegvis beskrivning om du glömt användarnamn eller lösenord

Vid övergången från gamla till nya webben, följde inloggningsuppgifterna i Januari 2019 med. I Februari 2020 försökte vi hitta och rätta ändrade email till samma som i BAS. Om du har problem, kontrollera vilken email du har i BAS, annars kontakta sekreteraren - se menyn Kontakt. Din email-adress är viktig för att identifiera dig och den måste vara samma som någon av dina email-adresser i vårt medlemsregister i BAS.